Българската Асоцияция на Домоуправителите

Вашият специалист по управление на недвижими имоти и собственост в Бургас и в района!

Безплатно Запитване

Нашата Мисия!

Ние, професионалният домоуправител сме довереник, който поддържа деликатен баланс между законовите права и задължения и обществото от съсобственици. Нашият основен фокус са хората в сградата и тяхното доверие към нас. Добрата култура на обслужване и качествено ангажиране на служителя ни гарантира удовлетворението на нашите клиенти. Грижата за имота придобива Обществена значимост, за това ние подсигуряваме обекта да бъде приветлив и да запази своята стойност. Признателните клиенти са измерител за качествено управление.

Стремим се да осигурим комплексна услуга и спокойствие на собствениците на сгради, като се грижи за тяхната поддръжка във всяко едно отношение. Защитаваме интересите им и оправдаваме тяхното доверие.

Фирмата ни представя своите конкурентни предимства, които се определят от доброто качество на предлаганите услуги и тяхната балансирана цена.

За нас клиентите са най-важният елемент от бизнеса ни. Действията ни изграждат дългосрочни взаимоотношения, които лягат на успешен опит и взаимно уважение.

Ние ще свършим тежката част за вас

 

Фирма с над 25 години опит в бранша!

В продължение на повече от 25 години ръководството на Engelhard за недвижими имоти предоставя надеждно обслужване около Вашия недвижим имот в Бургас и в района. Услугите ни включват административни, технически и икономически дейности. Но ние се виждаме не само като управление на собствеността, но и като доверител на вашите активи и следователно придаваме особено значение на взаимното доверие.

Нашата Цел

Нашият компетентен екип е щастлив да работи за вас. Ние се грижим за редовното обучение на нашите служители, като отдаваме особено значение на тяхната загриженост към Вас, нашите клиенти. Това се отразява и в мотото на компанията: “Ние се грижим за себе си.” И ние живеем в това мото.

Нашата практика

За да можем винаги да Ви консултираме по най-добрия начин, ние постоянно продължаваме да се  образоваме и обучаваме по актуални административни въпроси. Партньорите ни в Дармщат и околностите оценяват не само нашия опит, но и отличната ни достъпност и точност.

Управление на Собствености

Ние се грижим за за предмети и наематели, за свикването на срещата на собствениците и тяхното безупречно изпълнение, както и за изпълнението на решенията, взети там. Управляваме счетоводството, проверяваме приходите от наем и създаваме добре подредени годишни отчети и много други!

Договори и Проверки

Сключването на договори за поддръжка и застраховане е също така част от нашата техническа работа. В тази област стойността на съоръженията се осъществява чрез иницииране и мониторинг на необходимата грижа във външната и вътрешната среда.

Защо да наемем професионален домоуправител?

В динамичното време, в което живеем имаме нужда, някой да ни помага с организирането на Етажната собственост. Точно тук идва ролята на професионалният домоуправител, който разполага с мотивирани професионалисти, които се занимават с управлението на сградата. Екипът от професионалсти разполага с необходимата мотивация, познания и време, за да се занимава с цялостната поддръжка на сградата, като обработва и съхранява пълната база данни. С цел постигане на максимални резултати, ние се стремим да отделяме време и внимание на всичко, което е необходимо, за да може една сграда да осигурява комфорт и спокойствие на живеещите в нея. Всичко това се постига, като спестяваме на нашите клиенти време, пари и стрес.

 

Нашият екип

При нас ще откриете екип от професионалисти, които ще ви осигурят спокойствие и комфорт, като Ви спестят време и средства. Грижим се за редовното обучение на служителите ни, като отдаваме особено значение на загрижеността им към клиентите, индивидуалната грижа за обектите и редовния контакт със собствениците и наемателите. Нашият компетентен екип е щастлив да работи за Вас.

Женя Драганова

Експерт (Позиция)
Опит 5+ години

(345) 235-3524

Друг Служител

3526 Extra st. #29
Oakland, CA 23095

(345) 235-4592

South Bay Area

2351 Bloom Ave.
San Jose, CA 62962

(345) 235-1245

Свърженете се с нас

(123) 456-7890
contact@adom.bg

Работно Време на Офиси

Пон-Петък: 08:00 – 18:30

Our Office

1234 Divi St. #100
San Francisco, CA

СПЕШЕН Телефон за Връзка

ВНИМАНИЕ! ПРИ НУЖДА ОТ РЕМОНТ, АВАРИИ И 
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН:

08444

Пишете ни ако имате нужда от Помощ!

0